Stránky bez administrace tvoříme také, ale slovy klasika, maximálně několikrát za deset let. Pokud tedy nebudete vytvářet skutečně jednoduché webové stránky bez nutnosti průběžné aktualizace, postavíme je na pevných základech uživatelsky přívětivého a spolehlivého redakčního systému Joomla.

Joomla je systém pro správu a administraci obsahu webových stránek. Můžete v něm doplňovat a upravovat stávající texty, vkládat horké aktuality, doplňovat články. Jednoduše můžete vytvářet fotogalerii, vkládat soubory ke stažení, nebo zobrazovat kalendář akcí. Dovolí Vám pohodlně vkládat formuláře nebo instalovat rezervační systém pro Vaši chalupu, dům nebo hotel. Zní to až neuvěřitelně, ale dovolí Vám toho ještě mnohem více. Existují i jiné redakční systémy, jenže Joomla je Joomla!

Pro správu obsahu v administraci nejsou potřebné žádné speciální technické znalosti a dovednosti.

Existuje nepřeberné množství propracovaných doplňků, které je možné nainstalovat a ihned používat. Rozšíření o nové pokročilé funkce tak nemusí vyžadovat desítky, ale jen několik tisíc a mnohdy i stovek korun. A pokud budete mít opravdu speciální požadavek, naprogramujeme doplněk přesně Vám na míru.

Administrační systém Vám poskytne plnou kontrolu nad Vaším webem, budete jej mít ve svých rukou.

Redakční systém Joomla je vhodný pro:

S novou administrací Vás nenecháme v bryndě

Joomla je sice méně známá než WordPress, ale myslím, že je lepší než on. Především pak pro uživatele, pro které je přívětivější a méně matoucí.

Poptat tvorbu webu