Pěkné, přehledné, s nabídkou jídel a nápojů. Navíc rychlé a s jednoduchým ovládáním. Takové stránky nabízím pro restaurace, hotely, kavárny nebo bary.

Jídelní lístky jako základ webu

Číšnice s jídelními lístkyNemusíte si vybírat, který typ lístku na webu vaší restaurace nebo kavárny chcete. V základní výbavě jsou všechny typy. Budete prostě používat ty, které se vám budou hodit.

Jednotlivé jídelní lístky je také možné tisknout nebo rozesílat e-mailem. Je pouze na vás, jak moc je budete chtít využít.

Drážděte smysly už při prohlížení

Univerzální fotogalerie umožňuje nejen prezentaci vašeho podniku, ale také propojení s jídelními lístky. Bude-li chtít, fotografie pohodlně připojíte k jednotlivým jídlům i nápojům. Pokud chcete přilákat návštěvníky, pak fotky mohou být mocným lákadlem.

Ukázka jídelního lístku pro weby pro restaurace
Příklad jídelního lístku ze stránek Pizzerie Tony

Jídelní lístek bez obrázků
Jídelní lístek je možné použít i bez obrázků - Restaurace U červených

Kde jste, a můžeme přijít?

Dvě zásadní otázky nového návštěvníka. Na web proto umístíme mapu s vyznačením polohy a samozřejmě i ostatní důležité kontakty.

Hýčkejte si stálé klienty

Stačí jen využít možnost registrace e-mailu a stránky využít k rozesílání speciálních nabídek. Vaše stránky propojím i s profilem na chlubítku, čili Facebooku. Návštěvníci tak budou moct sdílet své zkušenosti a vám se otevře nový prostor pro komunikaci s nimi.

Svatomartinská husa, zelené pivo, hokejový přenos, …

Na webu budete mít část vyhrazenou pro aktuality. Zveřejnění informací o plánované akci bude záležitostí chvilky, protože celý web poběží na redakčním systému, do kterého budete mít přístup. 

Mobil, tablet i monitor

Stránky zobrazené na monitoru, tabletu i telefonu
Stránky baru, restaurace nebo kavárny se přizpůsobí jakémukoliv zařízení.

Webové tránky se přizpůsobí jakékoliv velikosti obrazovky a budou vždy vypadat dobře. Ať už na mobilu nebo počítačovém monitoru, uživatel z nich bude mít ten správný zážitek.  

Cenová nabídka

18 000 Kč za webové stránky kompletně vybavené pro potřeby restaurace, baru, kavárny, ... Cena zahrnuje veškeré výše uvedené základní možnosti, funkce a do deseti stran obsahu.

Pro objednání přejděte na poptávkový formulář.

Nadstavbové řešení

Redakční systém je flexibilní a stránky tedy bude možné i v budoucnu rozšiřovat. Dalšími možnostmi mohu být například jazykové mutace, rezervace ubytování, sportovních nebo wellness aktivit. Také můžete stát o pokročilé možnosti vyhodnocování úspěšnosti rozesílaných e-mailů nebo o přizpůsobení jejich vzhledu na míru. 

Využít je možné i systém pro rezervaci míst on-line. Tuto možnost ale důkladně zvažte. Je třeba, aby měl někdo z personálu neustálý přehled o provedených rezervacích.

Poptat tvorbu webu